Perhe

MEIDÄN PERHEEN KESÄN BUCKET LIST

Nyt kun kesä on vihdoin startannut myös säiden osalta, ajattelin kertoa teille vähän meidän kesäsuunnitelmista. Musta on aina kiva lukea muiden lomasuunnitelmista ja saada ideoita myös omiin lomapäiviin. Meidän piti olla melkein koko kesäkuu Floridassa, mutta vallitsevan maailmantilanteen takia matkamme siirtyi. Niinpä meillä ei ole mitään suurempia matkoja suunniteltuna, mutta kiva kesä varmasti tulossa silti.

  • JUHANNUS MÖKILLÄ – Tästä olen ehkä kaikkein eniten innoissani! Viime Juhannuksen vietimme kaupungissa ja pakko kyllä sanoa, ettei se oikein tuntunut Juhannukselta. Tämä keskikesän juhla ei ole meidän perheelle mitenkään erityisen tärkeä tai erityinen, mutta jos sitä jossain haluaa vähän viettää, niin ehdottomasti sen on tapahduttava mökillä. Muutenkin mökillä kesä tuntuu vielä enemmän kesältä, kun pääsee saunasta suoraan uimaan ja ympärillä on ihanan hiljaista ja rauhallista. Tämä on myös Stellan ensimmäinen mökkireissu, jännää!
  • VENERETKI – Veneretket kuuluvat ehdottomasti myös kesään! Olisi ihana tehdä koko päivän kestävä retki johonkin kivaan saareen kunnon eväät mukana. Käydä uimassa ja nauttia auringosta veneen kannella. Ostettiinkin viime viikolla Stellalle pelastusliivit ajatellen tulevaa mökkireissua ja veneretkiä, joten voidaan lähteä heti, kun säät ja aikataulut sen sallii.
  • RETKI NUUKSIOON – Meillä on jo pitkään ollut ajatuksena käydä Nuuksiossa, mutta jostain kumman syystä emme ole vieläkään saaneet itseämme sinne, vaikka se onkin todella lähellä. Tänä kesänä aiomme korjata asian ja käydä siellä.
  • LINNANMÄKI – Olen huomannut sosiaalisesta mediasta, että moni on käynyt Linnanmäellä taaperon kanssa ja tykännyt. Niinpä ajattelimme, että voisimme tänä kesänä poiketa siellä, sillä eihän meiltä ole matkaakaan kuin pari kilometriä. Linnanmäellä on taaperoille ilmeisesti muutama ilmaislaite ja lisäksi alueella on leikkipaikkoja. Ja jo pelkästään kaiken ympärillä tapahtuvan ihmetteleminen on Stellasta varmasti mahtavaa!
  • VOHVELI BUFFET – Meillä on muodostunut jo joka kesäiseksi perinteeksi vohveli buffet. Paistamme vohveleita ulkona ja kasaamme pöytään täytteitä jokaisen makuun. Tämä perinne sai alkunsa siitä, kun olimme mieheni kanssa Oslossa ja yhdessä hotellissa olisi saanut paistaa bookingin mukaan vohveleita aamupalaksi. Ehdin jo innostua vohveliaamupalasta, mutta kyseinen hotelli oli huonolla sijainnilla, joten päädyimme toiseen hotelliin sillä ehdolla, että Henrik lupasi tehdä minulle kotiin palatessamme vohveleita. Lopulta näihin vohvelikesteihin osallistui lähes koko suku ja myös täytevalikoima pursusi kaikkien syöjien mieleiseksi.
  • KESÄPELEJÄ YSTÄVIEN KANSSA – Meidän kodin vieressä on kiva puisto, jonne kesäiltaisin ihmiset kokoontuvat viettämään aikaa. Olisi ihana mennä kyseiseen puistoon kaveriporukalla pelaamaan esimerkiksi Mölkkyä ja nauttia jotain pientä purtavaa sekä muutama kylmä juoma.
  • JUHLIEN JÄRJESTÄMINEN – Mä rakastan juhlia ja niiden järjestämistä! Jos koronatilanne sallii, haluaisimme loppukesästä järjestää ihanat juhlat ystäville ja sukulaisille. Juhlien teemakin on jo selvillä, mutta siitä lisää sitten myöhemmin. En malta odottaa, että pääsen leipomaan ja koristelemaan paikkoja sekä näkemään tietenkin kaikkia rakkaita ihmisiä samaa aikaa! <3

Tässä muutamia juttuja, joita ainakin aiomme kesän aikana tehdä. Eniten odotan mökkireissua sekä loppukesästä pidettäviä juhlia. Lisäksi vietämme varmasti paljon aikaa rannalla ja syömme litrakaupalla jäätelöä. Meillä on myös kausikortit Korkeasaareen, sillä meiltä kotoa kävelee sinne viidessä minuutissa. Toivotaan, että kesästä tulee lämmin ja aurinkoinen!

Minkälaisia lomasuunnitelmia teillä on?

Halauksin, Nelly <3